Flytta filer på USB-minne till datorn automatiskt

[2021-09-01]
När du läser in en butikslista från ett USB-minne flyttas filen till mappen ListXpress\Butikslistor.
Grunden är att hålla USB-minnet rent från äldre listor. Att ha äldre butikslistor på USB-minnen är en integritetsrisk.

Hur aktiverar eller avaktiverar jag funktionen?

1. Välj Hantera och klicka på knappen Inställningar.

2. Välj fliken Import och Export.

3. I mitten av fönstret finns gruppen Standardmappar.

4. Fältet Öppna mapp anger vilken enhets-beteckning ditt USB-minne har när du sätter i det. Det är här ListXpress börjar att leta efter butikslistor.

5. Det finns en bockruta som heter "Spara öppnade butikslistor automatiskt". Filerna flyttas till mappen som är angiven strax ovanför bockrutan.
    Markerad ruta = Inlästa filer flyttas till angiven mapp automatiskt.
    Avmarkerad ruta = Filerna ligger kvar på ursprungliga platsen.

6. Klicka på OK.